U heeft niets in uw winkelwagen.

Geen producten geselecteerd.

If we don’t have it, you don’t want it
GRATIS levering vanaf €161
Levering binnen de 3 werkdagen
Featured

Siegfried Rheinland Dry Gin - 50cl

Siegfried Rheinland Dry Gin - 50cl

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

  • Merk: Nee
  • Dranksoort: Gin
  • Soort: Fles
  • Land: Duitsland
  • Alcohol: 41%
  • Botanicals: Jeneverbes, citroen, engelwortel, gember, kardemom, linedbloesem, sinaasappel, tijm...
  • Volume: 50 cl
  • Website: http://www.siegfriedgin.com
  • Tonic: Thomas Henry Tonic Water
Toen Vincent Honrodt een verdwaalde fles Kornbrand te pakken kreeg die door ziijn grootvader werd gedistilleerd was hij meteen overtuigd dat hij die familietraditie moest voortzetten. De Berlijnse Schilkin distileerderij bleek de meest geschikte partner om hoogkwalitatieve distillaten te maken met een regionaal karakter. Naast Kornbrand en Vodka distilleert Berliner Brandstifter deze florale Berlin Dry Gin die in 2013 werd gelanceerd na een succesvolle corwdfunding actie. De botanicals waaronder komkommer, kaasjeskruid, lievevrouwbedstro en vlierbloesem worden gecultiveerd op de Speisegut farm in Gatow en worden apart en gedurende een week gemacereerd in pure graanalcohol die 7 maal werd gefilterd. Na de maceratie volgt de aparte distillatie waarna de gin wordt geassembleerd. Het resultaat is een unieke en fris-florale gin met een fruitige zoetheid die op de tong een pas-de-deux danst met spicy jeneverbes. Een absolute topper waarvan jaarlijks slechts 9.999 flessen worden gebotteld.
€ 42,50
x

Beschrijving

Details

Vernoemd naar de legendarische held uit het Niebelungen Lied, is Siegfried Rheinland Dry Gin ook wat betreft smaak en productiemethode verankerd in het Rijnland waar lindebomen weelderig bloeien. De floraliteit van lindebloesem vormt dan ook de ruggegraat van deze subtiel-florale gin die opent met met fijne citrustoetsen van citroen en sinaasappel die een complexe ondersteuning krijgen van tijm, kardemom en jeneverbes. De warme afdronk van lindebloesem wordt ingezet door het frisse aroma van lavendel en aardse toetsen van gember. In dit fijne distillaat van 18 botanicals is de warmte van de lindebloesem steeds aanwezig.

Beoordelen

  1. Schrijf de eerste beoordeling van dit product

SCHRIJF JE BEOORDELING

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Siegfried Rheinland Dry Gin - 50cl

Levering

WANNEER WORDT MIJN BESTELLING GELEVERD?

De bestellingen worden binnen de 3 werkdagen bij u thuis afgeleverd. U kan de verschillende stappen van uw bestelling online volgen.

WAT ZIJN DE VERZENDINGSKOSTEN?

Wij hebben vaste lage verzendkosten van € 6,95 ongeacht de grootte van uw pakket. Bestelt u boven de € 161,- dan is verzending gratis.

WELKE TRANSPORTEUR ZORGT VOOR DE AFLEVERING?

Voor alle zendingen maken wij gebruik van Bpost. Dankzij hun uitgebreid netwerk komt er elke dag een postbode langs of is er altijd wel een postkantoor of postpunt in uw buurt uw bestelling op u wacht. IK WAS NIET THUIS TOEN DE KOERIER/POSTBODE LANGS IS GEWEEST, WAT NU? De koerier/postbode zal een brief bij u in de brievenbus doen met de melding dat het pakketje de volgende dag kan opgehaald worden in het dichtstbijzijnde postkantoor of potspunt. KAN IK MIJN PAKKET OOK VOLGEN? In het e-mailbericht wat u ontvangt staat een link naar de track & trace website van Bpost. Daar kunt u de verzending van uw pakket volgen.

MAG EEN MINDERJARIGE DE ZENDING IN ONTVANGST NEMEN?

Nee, het is niet mogelijk voor een minderjarige om uw pakket in ontvangst te nemen. De koerier/postbode zal altijd vragen om een handtekening van een meerderjarige. Bij twijfel kan er om legitimatie gevraagd worden.

WORDT DE FACTUUR MEEGESTUURD?

Nee, deze krijgt u per e-mail toegestuurd. Wij voegen wel een pakbon mee bij uw zending met daarop vermeld welke producten er in het pakketmet de bijhorende prijzen.

MIJN PAKKET IS BESCHADIGD GELEVERD, WAT NU?

Neem direct contact op met onze klantenservice. U kunt ons mailen op ginroom@edwardz.be of bellen naar 0472 62.82.43 (maandag tot zaterdag van 10u tot 13u). Wij zullen u in de meeste gevallen vragen om het pakket te retourneren en wij sturen u dan indien mogelijk direct een vervangend product. Het retourneren is gratis. Is uw product niet meer leverbaar dan krijgt u de mogelijkheid voor eenzelfde bedrag een andere product uit te zoeken of u kunt er voor kiezen om het betaalde bedrag in zijn geheel teruggestort te krijgen. KAN IK OP EEN ANDER AFLEVERADRES LATEN BEZORGEN?

Bij het bestellen van uw producten kunt u een afwijkend leveringsadres ingeven.

KAN IK MIJN BESTELLING OOK AFHALEN?

U kan uw bestelling niet afhalen. Alle pakketten worden via Bpost geleverd.

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze shop te bezoeken.